انواع الکتروگیربکس چیست؟ مقدمه ای بر شناخت و کارایی آن ها در صنایع

انواع الکتروگیربکس را می‌شناسید؟ در این مقاله قصد داریم در مورد انواع آن صحبت کنیم. سیستم مدولار الکتروگیربکس ما به سمت تنوع مناطق کاربرد شما جهت داده شده است. درایو ایده آل خود را از گیربکس‌های استاندارد، سروو، قابل تنظیم، فولاد ضد زنگ یا ضد انفجار انتخاب کنید. ابتدا مقدمه مختصری در مورد الکتروگیربکس داشته باشیم. برای آشنایی بیشتر با الکتروگیربکس اس ای دبلیو می‌توانید مقاله پیشنهادی ما را مطالعه کنید.

الکتروگیربکس چیست؟

الکتروگیربکس یک واحد همگن و جمع و جور است که از یک واحد دنده‌ای و یک موتور تشکیل شده است. در فناوری درایو الکتریکی که توسط SEW-EURODRIVE تولید شده است، این موتور همیشه یک موتور الکتریکی است. انواع الکتروگیربکس متفاوت است که در این مقاله با آن‌ها آشنا می‌شویم. ایده کل واحد موتورهای دنده‌ای و الکتروگیربکس را می‌توان در ثبت اختراع مهندس و کارآفرین طراحی مستقر در بروخال در سال 1928 جستجو کرد. امروزه واحدهای دنده‌ای اغلب با موتورهای متناوب یا سرو موتورها ترکیب می‌شوند.

الکتروگیربکس چگونه کار می‌کند؟

انواع الکتروگیربکس

نقش اصلی در الکتروگیربکس توسط واحد دنده و مراحل واحد دنده آن، جفت دنده انجام می‌شود. این ویژگی‌ها نیروی موتور را از انتهای ورودی به انتهای خروجی منتقل می‌کنند. بنابراین واحد دنده به عنوان مبدل سرعت و گشتاور عمل می‌کند. در بیشتر موارد کاربردی، واحد دنده سرعت چرخش موتور را کاهش می‌دهد در حالی که همزمان گشتاورهای قابل ملاحظه‌ای بالاتر از موتور الکتریکی را ارائه می‌دهد. با توجه به این نکته، طراحی واحد دنده تعیین می‌کند که آیا الکتروگیربکس برای بارهای سبک، متوسط یا سنگین و برای ساعات کوتاه یا طولانی استفاده از نیرو مناسب است. بعد از آشنایی مختصر با کارکرد الکتروگیربکس به سراغ انواع الکتروگیربکس می‌رویم. یکی دیگر از متغیرهای مهم اندازه گیری شده برای یک الکتروگیربکس ، حداکثر گشتاور در سمت خروجی است. این گشتاور در مقیاس نیوتن/متر مشخص شده است و اندازه گیری نیروی الکتروگیربکس و باری است که می‌تواند با آن نیرو حرکت کند.

چه نوع الکتروگیربکسی موجود است؟

عامل اصلی در تعیین نوع الکتروگیربکس ، جهت نیروی جریان واحد دنده است. در این زمینه سه طرح اساسی مختلف وجود دارد:

  1. واحدهای دنده موازی شافت
  2. دنده‌های زاویه راست
  3. دنده‌های سیاره‌ای

در گام بعدی به این مسئله می‌پردازیم که انواع الکتروگیربکس در کجا استفاده می‌شود.

انواع الکتروگیربکس در کجا استفاده می‌شود؟

کاربردهای احتمالی برای انواع الکتروگیربکس بسیار متفاوت است. بدون موتور دنده و الکتروگیربکس کل اقتصاد جهانی به بن بست می‌خورد. در تولیدات صنعتی، آن‌ها تعداد بیشماری از خطوط نقاله را رانده، بارهای خود را پایین می‌آورند و انواع مختلف کالاها را از A به B در انواع سیستم‌ها منتقل می‌کنند. برای مثال از یک بخش کوچک از کار آن‌ها: در صنعت خودرو می‌توانید موتور دنده و الکتروگیربکس را در تمام مراحل تولید، از فروشگاه مطبوعات تا مونتاژ نهایی پیدا کنید. به همین ترتیب در صنعت نوشیدنی که بطری‌ها، واحدهای بسته بندی و جعبه‌های نوشیدنی را جابجا می‌کنند و هنگام پر کردن ظروف یا مرتب کردن کالاهای خالی استفاده می‌شود. هر شرکت داخلی اطلاعات به درایوها اعتماد می‌کند، چه آن‌ها مجبور به ذخیره، مرتب سازی یا تهیه کالا باشند. حتی در فرودگاه‌ها هم مورد استفاده دارد. جایی که با چرخ دنده هیچ مشکلی پیش نمیاد و مسافران ساعت‌هایی را در انتظار چمدان خود در هنگام تحویل بار می‌گذرانند. دست زدن به ماشین‌ها و ربات‌ها که به پویایی و دقت بالایی نیاز دارند، بدون موتورهای دنده سروو قابل تصور نیست.

دنده 230 ولت یا 400 ولت

در این بخش به انواع الکتروگیربکس می‌پردازیم و مشخصات ولتاژ 230 ولت و 400 ولت رو پلاک را بررسی می‌کنیم. اگر یک الکتروگیربکس را برای یک ولتاژ خاص به صورت آنلاین جستجو کنید، به زودی متوجه می‌شوید که انتخاب بسیار گسترده‌ای در دسترس است. بیشتر افراد به دنبال الکتروگیربکس 230 ولت یا دنده 400 ولت هستند. به طور کلی دو ولتاژ برای یک الکتروگیربکس مشخص شده است؛ به عنوان مثال 230 ولت / 400 ولت! ولتاژ پایین‌تر، 230 ولت، مشخص می‌کند که یک فاز از موتور نصب شده ( یک سیستم پیچ موتور ) حداکثر بار 230 ولت دارد. 400 ولت، حداکثر ولتاژی است که هادی خارجی موتور می‌تواند تحمل کند. اساساً کار با یک شبکه 400 ولت نیاز به اتصال ستاره دارد، در حالی که برای ولتاژ پایین ( 230 ولت ) باید از اتصال دلتا استفاده شود. پلاک نامی که هر الکتروگیربکس باید داشته باشد، باید محدوده ولتاژ مجاز را برای داده‌های نامی مورد نیاز ذکر کند. اکثر پلاک‌های نام الکتروگیربکس دامنه ولتاژ کمی بیشتر را ذکر می‌کنند؛ زیرا ماشین‌های الکتریکی مجاز به نوسان ولتاژ در یک تحمل استاندارد هستند.

الکتروگیربکس از سیستم مدولار SEW-EURODRIVE

گزینه‌های ترکیبی برای الکتروگیربکس ما متناسب با کاربردهای مختلف آن‌ها، متنوع و گسترده است. با تشکر از سیستم مدولار کامل توسعه یافته توسط SEW-EURODRTVE، مشتریان ما به میلیون‌ها گزینه دسترسی دارند و می‌توانند راه حل محصول سفارشی خود را برای هر گونه نیاز پیدا کنند. هدف سیستم مدولار این است که بتواند هر چه کمترین اجزا را در بیشترین دامنه ممکن از محصولات نهایی ترکیب کند. انواع الکتروگیربکس SEW به دسته‌های زیر تقسیم می‌شود:

  • الکتروگیربکس استاندارد
  • الکتروگیربکس سروو
  • الکتروگیربکس سیستم مونتاژ برقی
  • الکتروگیربکس با سرعت متغیر
  • چرخ دنده ضد زنگ و دنده ضد انفجار

الکتروگیربکس استاندارد

انواع الکتروگیربکس

این دسته، اولین دسته از انواع الکتروگیربکس است. الکتروگیربکس استاندارد از انواع متنوع چشم گیر و تنظیمی ایده آل برای بسیاری از اندازه‌ها و وسیع‌ترین طیف طراحی برخوردار است. این امر آن‌ها را به یک موتور سنگین ضروری تبدیل می‌کند که مخصوصاً برای تولید و تدارکات مناسب است. بسته به سطح فارغ التحصیلی واحد دنده، آن‌ها می‌توانند به گشتاور بالا تا 50000 نیوتن بر متر برسند.

الکتروگیربکس سروو

الکتروگیربکس

این دومین دسته از انواع الکتروگیربکس است. قدرت، سرعت و دقت از ویژگی‌های اصلی الکتروگیربکس سروو است. در اینجا نیز سیستم مدولار ما کلید باز کردن گزینه‌های ترکیبی گسترده است و متنوع‌ترین انواع دنده و صورت فلکی موتور را در این زمینه امکان پذیر می‌کند. چرخ دنده ایده آل را می‌توان برای هر نیاز ایجاد کرد. این که آیا شما PF واحد دنده  سروو سیاره‌ای یا BF واحد سروو مارپیچ با موتورهای هم زمان، CMP، DRL موتورهای نا هم زمان یا موتورهای AC را ترکیب می‌کنید. هر بار تعامل ویژه بین موتور و دنده به شما کمک می‌کند، پاسخ دقیق درایو متناسب با برنامه و نیازهای شما ایجاد شود. همچنین می‌توانید برای پیکربندی و بهینه سازی درایوهای مجزا در کارخانه خود، ترکیبات همه کاره‎ای را با واحدهای دنده‌ای از محدوده استاندارد و موتورهای ما ایجاد کنید. با انواع دیگر الکتروگیربکس با ما باشید.

الکتروگیربکس سرعت متغیر

برای برنامه‎هایی که سرعت درایو باید به صورت یکپارچه تنظیم شود، موتور دنده‌های مکانیکی سرعت متغیر ما بازی می‌کنند. این نوع الزامات برای تسمه‌های نقاله یا همزن ساده است. به عنوان مثال، با سطح سرعت که دائماً باید با توالی‌های مختلف فرآیند سازگار شوند. سرعت را می‌توان بدون استفاده از چرخ دستی یا کنترل از راه دور تنظیم کرد. سومین دسته از انواع الکتروگیربکس را با هم مرور کردیم. در ادامه مبحث الکتروگیربکس با ما باشید.

چرخ دنده‌های فولادی ضد زنگ

الکتروگیربکس

برای استفاده در مناطق تمیز کننده بهداشت، الکتروگیربکس باید مواد شیمیایی استفاده شده و رطوبت را تحمل کند. چرخ دنده‌های مقاوم در برابر اسید و قلیایی ما، دقیقاً برای همین منظور طراحی شده‌اند. سطح آن‌ها که برای تمیز کردن بهینه شده است و طراحی بدون فن آن‌ها همچنین تضمین می‌کند که هیچ کثیفی در هر شکاف قرار نمی‌گیرد و از نظر قدرت چیزی از دست نمی‌دهید. چه الکتروگیربکس مارپیچ فولادی ضد زنگ را انتخاب کنید و چه KES، طراحی چرخ دنده مارپیچ از جنس استنلس استیل هست. این الکتروگیربکس خصوصاً مقاوم، با دوام و قابل نگهداری هستند. به طور خاص واحد دنده‌ای مارپیچی، فضای زیادی را اشغال نمی‌کنند.

الکتروگیربکس ضد انفجار

این آخرین دسته از انواع الکتروگیربکس است. اکثر چرخ دنده‌های استاندارد و دنده‌های سروو ما به صورت دنده ضد انفجار و مطابق با مقررات محلی در سراسر کشور در دسترس هستند. بنابراین آن‌ها درایوهای قدرتمند و مطمئنی هستند که عملکرد بالایی دارند.

در این مقاله از انواع الکتروگیربکس برای شما صحبت کردیم. نظرات خود را در بخش کامنت با ما در میان بگذارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
نوروز ۱۴۰۳